CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

Entrega de 200 plaques feixistes a l'Ajuntament de Xàtiva

Aquest matí a les 12 davant de l'Ajuntament de Xàtiva, l'Assemblea de Joves l'Escarot ha entregat 200 plaques de l'antic ministeri de la habitatge franquista. L'acció transcorria en normalitat fins que s'ha apropat l'alcalde de Xàtiva que entrava a l'ajuntament. Alfons Rus ha escridassat a les joves que estàvem estenent les plaques al terra exigint-los que  les retiraren  de davant de la porta i que ens apartarem d'allí.

 

Més tard i per a concloure l'acte s'ha llegit un manifest. Però finalment s'ha apropat la policia i ha demanat la identificació a gent curiosa que ha volgut apropar-se.

 

Amb aquest acció l'Escarot ha presentat la campanya SUBVERSIÓ PER LA LLIBERTAT , fora simbologia espanyola i francesa dels nostres carrers, que forma part de les campanyes nacionals que ha engegat la CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista).

 

Les joves de l'Escarot hem estat retirant símbols feixistes dels pobles de la comarca, donat que, passats trenta anys de la fi del règim totalitari franquista, encara avui dia resten als nostres carrers. I no només la simbologia franquista sinó tota aquella que fruit de l'opressió que pateix el poble català des de el 1707, quan les tropes borbòniques l'atacaren imposant les seues lleis i abolint els nostres furs.

 

Des de l'Escarot animem a totes les joves a retirar físicament tota la simbologia feixista que tenim als nostres pobles i a participar de totes aquelles reivindicacions o mobilitzacions que s'organitzen. 

 

Subverteix-te per la llibertat!

Independència i socialisme!

 

12 de juliol de 2007

 

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7