CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

Campanya contra el patriarcat

El passat dimarts 21 de novembre es va presentar en roda de premsa a la Casa Olivella de Vilanova i la Geltrú,la propera campanya de l'Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú.


Aquesta campanya serà contra el sistema Patriarcal,amb el lema Jove Rebel.la't contra el PATRIARCAT que durarà 4 mesos en què cada mes es tocarà una temàtica relacionada amb el sexisme.En què els objectius principals són denunciar el sistema patriarcal i el capitalisme imposat i conscienciar a la població vilanovina i sobretot el joves de com ens està perjudicant el Sexisme ,imposat des de les classes dominants.

Novembre (violència de gènere)
Desembre (discrimació a les joguines)
Gener ( moda i esteorotips)
Febrer (sexisme a l'esport)
Març ( Explotació i assetjament de la dona en l'àmbit laboral)

 

La campanya contra el Patriarcat ja ha començat.
Violència de gènere (Novembre del 2006)


El passat dimarts 21 de novembre es va iniciar la campanya contra el patriarcat que tindrà una durada de 4 mesos. Aquest mes ha tocat la temàtica contra la violència de gènere en motiu del 25 de novembre (DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE).

El primer acte va tenir lloc a la Casa Olivella(antic conservatori) on es va fer una xerrada amb un col.lectiu de dones contra la violència familiar (Tamaia), on van dur a terme un taller de conscienciació en cas de ser maltractada.


Elsegon acte fou dissabte 25 de novembre en motiu del dia internacional contra la violència de gènere.


Durant la tarda del dissabte es van dur a terme accions reivindicatives a diferents llocs de la vila, per denunciar els maltractaments envers les dones i on s'anunciava per mitjà d'un megafòn la concentració per les set del vespre on l'Assemblea de Joves havia convocat una concenració de rebuig a la violència de gènere,i on també es feia una crida a la mobilització de la ciutadania per denunciar les 61 dones que han perdut la vida del que portem d'any en mans dels seus marits a l'Estat Espanyol,en què 11 d'elles han set catalanes.

A les 18.30 sinicià la concentració davant l'Ajuntament de la nostra vila on hi va participar un gran multitut de gent que s'hi aplegà per donar-nos suport.Allà es llegí el comunicat corresponent contra la violència de gènere.


NO ENS FARÀN CALLAR!
JOVE REBEL.LA'T CONTRA EL PATRIARCAT

 

 

 

 

__________

 

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7