CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

Tarragona: judici als joves acusats d'atacar amb pintura la caserna militar de la Guàrdia Civil

Els 4 joves tarragonins acusats d'atacar amb pintura la caserna militar de la Guàrdia Civil de la ciutat de Tarragona, van compareixer als jutjats el passat dilluns 5 de maig, acusats d'un delicte de desordres públics amb resultats de danys.

 

Aquesta maniobra repressiva respon a l'actual estat de tensió que es viu a la ciutat de Tarragona, on el jovent es veu clarament perseguit i assetjat per les forces de seguretat locals i de l'estat.

 

Els fets, es remonten a la passada matinada del 21 de novembre de 2007, quan la Guàrdia Urbana , va detenir als 4 joves en ple centre de Tarragona.

 

Els joves, contemplaren algunes irregularitats per part dels agents, com ara que la Policia Nacional va obviar els drets dels detinguts a l'hora de comunicar als familiars o amics la detenció; al mateix temps, restaren incomunicats prop de 12 hores a les dependències de la Policia Nacional.

 

Afirmem, que l'Estat Espanyol, està enfortint una onada repressiva per tal d'acabar amb tota dissidència política organitzada catalana, i a Tarragona no restem al marge.

 

A les portes dels jutjats, una cuarantena de persones, es van concentrantar per tal de donar suport als joves. Actualment els joves, resten a l'espera de ser citats a judici.

 

Contra Espanya i França, independència i socialisme!

Prou repressió al jovent organitza't!

Absolució 4 joves tarragonins!

 

Assemblea de Joves de Tarragona

 

 

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7