CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

Presentació de la campanya "Subversió per la llibertat" a Sabadell

Aquest matí, la CAJEI Sabadell, ha presentat a nivell local la campanya nacional “SUBVERSIÓ PER LA LLIBERTAT: fora simbologia espanyola i francesa dels nostres carrers!”. Aquesta campanya impulsada a nivell nacional per la CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista), serveix per denunciar i retirar tota la simbologia espanyola i francesa que avui dia resten als nostres carrers.

 

A Sabadell, no som un excepció d'aquesta voluntat que sempre hi ha hagut per part de les classes benestants espanyoles d'entrar a casa nostre a través de la simbologia per recordar-nos qui volen que siguem. Avui, 20-N, 32 anys després de la mort de Franco, la simbologia feixista segueix pels nostres carrers i també hem pogut veure com s'ha intensificat la simoblogia espanyola, amb la monarquia i la estanquera com a principals eines simbòliques del manteniment del domini de l'Estat Espanyol. És per això que el jovent de Sabadell, igual que el dels Països Catalans hem decidit engegar aquesta campanya per a poder conscienciar a la ciutadania i acabar amb aquesta simobologia que erosiona la nostre identitat i les nostres aspiracions de llibertat.

 

 

La presentació de la campanya que ha constat d'una roda de premsa a la Plaça Espanya i ha acabat amb un recordatori i un mostra de suport als companys que avui seran jutjats a Madrid per la crema de fotografies del rei; també al finalitzar l'acte, s'ha dut a terme una acció simbòlica que ha consistit en el canvi de nom de la plaça per: Plaça dels Països Catalans.

 

CAJEI Sabadell

20 de Novembre de 2007

 

 

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7