CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

La CAJEI tira a terra un 'toro de osborne' dels que encara restaven dempeus als Països Catalans

Uns altres tres bous espanyols han quedat amb l'estructura molt debilitada al País Valencià

 

L'empenta transformadora de la CAJEI ha fet caure aquest cap de setmana el ‘toro de osborne' que restava dempeus a Montfort (País Valencià), en el marc de la campanya “Subversió per la Llibertat. Fora simbologia espanyola i francesa dels nostres carrers!”.

 

Des de la CAJEI assumim l'acció i la reivindiquem com un acte més en la protesta i actitud desobedient de la joventut catalana davant el procés judicial que demà s'obre a l'Audiència Nacional espanyola contra els responsables de la crema d'imatges del rei.

 

Tres bous espanyols més, els que segueixen dempeus a Montfort de Portitxol, Tavernes de la Valldigne i La Vila Joiosa, han quedat amb l'estructura totalment debilitada, a l'espera que caiguin pel seu propi peu.

 

El ‘toro de osborne' va néixer l'any 1956 com a símbol d'una marca comercial. Però amb el pas del temps i l'aprovació de diverses normatives legals per protegir aquest bou, l'Estat ha convertit el conegut ‘toro de osborne' en un dels principals símbols d'imposició i dominació, representatiu dels valors més conservadors i patriarcals de la indústria cultural espanyola.

 

Amb “Subversió per la llibertat!” la CAJEI vol reactivar l'esperit transformador que sempre ha empès la joventut a eliminar la simbologia imposada als Països Catalans pels Estats espanyol i francès.

 

Fora simbologia espanyola i francesa dels nostres carrers!
Subversió per la Llibertat!

 

CAJEI
Països Catalans, 18 d'octubre de 2007

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7