CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

Què fem

La Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) pretén ser un marc de diàleg i coordinació de treball on tot el jovent independentista i d'esquerres organitzat en col·lectius i Assemblees de Joves (AJ) en pugui participar activament.

 

No s'ha d'entendre aquest ànim d'unificar les nostres lluites locals com un intent de dividir els esforços revolucionaris mitjançant la creació de noves organitzacions, es tracta d'una coordinadora que es creà per tal d'agilitar el debat entre les diferents AJ de l'esquerra independentista i facilitar les nostres lluites locals, així com ajudar a la creació de noves AJ.

 

El fet de ser una coordinadora en constant expansió fa que el nostre model organitzatiu sigui obert i es vegi sotmès a canvis permanents que ens permetin adaptar-nos a la realitat de la nostra extensió territorial.

 

Per tot això, cal que les diferents AJ ens unim per impulsar un treball i una lluita comuna, mitjançant la lluita al carrer per tots els mitjans que tinguem al nostre abast. Des de la CAJEI us animem a organitzar-vos per plantar cara als Estats espanyol, francès i andorrà, i a l'opressió capitalista que patim com a joves.

 

 

 

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7