CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

Destruïm els interessos del Estats capitalistes.
Construïm la solidaritat entre els Pobles en lluita

Arran de la il·legalització de les joventuts comunistes txeques

 

El passat 12 d'octubre l'Estat txec va il·legalitzar les Joventuts Comunistes txeques (KSM). Evidentment, multitud de col·lectius i organitzacions internacionals ja han expressat el seu rebuig a aquesta decisió, tot alertant del perill que això suposa i del precedent que s'està creant amb aquesta mena de decisions polítiques arreu d'Europa. 

 

La febre il·legalitzadora està començant a afectar diferents estats que, incapaços d'assumir la força política de les organitzacions revolucionàries que els incomoden, acaben per treure's la màscara democràtica i traint els seus propis valors, profundament liberals en la teoria, però exclusivament burgesos a la pràctica.

 

Des dels Països Catalans, el moviment juvenil organitzat no podem passar per alt allò que està succeint al nostre voltant i la repressió que pateixen les joventuts en lluita d'altres pobles del món. No podem permetre que es comencin trepitjar drets tan bàsics com la llibertat d'expressió i la lliure organització, que com a mínim encara formen part de les injustes regles del joc que ens imposa la democràcia liberal. Hem d'aturar la criminalització de totes les organitzacions comunistes i revolucionàries i les mesures repressives envers els moviments populars organitzats.

 

Avui per ells i demà per nosaltres. La solidaritat és la tendresa dels pobles, i també la del jovent. Tot el nostre suport al jovent marxista-leninista txec. Tots i totes estem contra la seva il·legalització.

 

Destruïm els interessos del Estats capitalistes

Construïm la solidaritat entre els Pobles en lluita.

 

CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista)

Països Catalans. 12 de novembre de 2006. 

 

 

 

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7