CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

La CAJEI es penja per la llibertat d'en Franki

Avui a les deu del matí dos militants de la CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista) s'han encadenat en una de les grues de la Sagrada Família. Aquest acció s'està duent a terme per exigir la llibertat d'en Francesc Argemí (Franki), veí de Terrassa condemnat a dos anys i set mesos de presó per “ultratge” a Espanya, actualment a la presó de Can Brians.

 

Els dos joves s'han penjat amb una pancarta on es pot llegir “Llibertat Franki” i no tenen intencions de baixar fins que en Franki surti de la presó.

 

Des de la CAJEI denunciem, amb aquesta acció, la gravetat dels fets. Manifestem que aquesta és una condemna política totalment desmesurada que pretén intimidar i reprimir aquells moviments que lluitem per la llibertat del nostre país.

 

Així doncs, davant d'aquesta sentencia exemplar, la desobediència activa i pacífica és la única alternativa que ens deixa l'Estat Espanyol, per tal de denunciar les injustícies de la seva democràcia. També animem a tota la societat amb consciència democràtica a no quedar-se de braços plegats i demanar l'indult per en Franki.

 

Tanmateix volem deixar clar que aquesta és només una de les múltiples accions que diferents col·lectius i organitzacions han dur i duran a terme per demanar la llibertat d'en Franki.
Així el dimecres 7 de maig a les 18:30 concentració a Plaça Sant Jaume per demanar la llibertat d'en Franki i el dissabte 10 de maig a les 18 a Plaça Universitat manifestació.

 

 

 

Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

6 de maig de 2007

 

 

 

 

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7