CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

PROGRAMA DE LA JORNADA

 

19:00 h. RODA DE PREMSA

Lloc: Plaça de l’Ajuntament de Sabadell

Dos membres portaveus de la CAJEI oferiran una roda de premsa per donar a conèixer públicament el sentit de la jornada i de la Campanya Nacional que s’engega el divendres 13 d’abril a Sabadell.

19:30 h.- MANIFESTACIÓ

Lloc: Plaça de l’Ajuntament de Sabadell

Lema: “Ni especulació ni destrucció, el jovent defensa el territori”

 

 

20:30 h. – ACTE POLÍTIC

Lloc: Plaça de l’Ajuntament de Sabadell

Intervencions:

Un/a membre de l’Assemblea d’Okupes de Sabadell parlarà sobre la realitat que viu el jovent que vol emancipar-se o construir espais autogestionats col·lectivament i el paper d’immobiliàries, constructores i promotores en l’espiral especulativa que pateix el sòl català.

 

Un/a membre d’ADENC (col·lectiu ecologista) parlarà sobre la planificació i construcció de grans projectes urbanístics i especulatius que donen lloc a la destrucció del patrimoni natural del nostre país, que posen en perill la nostra salut i que es projecten a esquenes de la voluntat ciutadana (com la MAT, el TAV, les Autopistes de Mallorca i Eivissa, Marina d’Or o la sobresaturació de la costa mediterrània).

 

Un/a membre portaveu de la CAJEI presentarà l’acte i llegirà el Manifest Nacional preparat per a la jornada.

 

22:00 h. – CONCERT

Lloc: Parc del Vallès (al costat de l’estació de Sabadell – Sud)

A càrrec de: Desperta Ferro, Camarada Kalashnikov, La Gossa Sorda i Voltor. Durant el concert també tindran lloc algunes intervencions de caràcter polític relacionades amb la Jornada i la Campanya Nacional i amb d’altres activitats desenvolupades per la CAJEI en el 2007.

 

 


CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7