CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

Nova Campanya de l'Assemblea de Joves del Figaró i La Garriga

 

L'Assemblea de Joves del Figaró i La Garriga hem realitzat aquesta setmana un comunicat a la premsa local i comarcal en motiu de l'inici de la nova campanya anual de l'AJFG "La República". La nova campanya té com a lema "Sigues crític!" i consistirà en tot un seguit d'accions constants i sistemàtiques per denunciar les agressions que sofrim els i les joves catalanes, estudiants i treballadores.

 

Volem difondre una consciència social crítica, generant debat i contradiccions entre els joves del nostre poble, impulsant d'aquesta manera el nostre projecte d'alliberament nacional, reunificació i construcció socialista dels Països Catalans.

 

Creiem que la lluita pel desenvolupament d'un pensament crític és un pilar bàsic per fer arribar el missatge i arrelar la lluita del MCAN al nostre poble, que com arreu del país, sofreix l'atac constant del neoliberalisme: especulació, destrucció del territori, inflació del preu de l'habitatge, etc. A part, d'una sèrie d'actituts, valors i creences imposades pel capitalisme espanyol: racisme, xenofòbia, sexisme, espanyolisme, etc.

 

Sigues crític! Organitza't i lluita!

Des de La Garriga construïm uns Països Catalans independents, reunificats i socialistes!

 

Independència i Socialisme!

 

Assemblea de Joves del Figaró i La Garriga (AJFG-CAJEI) "La República"

 

Clica aquí per descarregar-te el comunicat de premsa

 

Clica aquí per veure la publicació dins el GAR, la revista municipal de la Garriga

 

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7