CAJEI - Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

L'Assemblea de Joves de Lleida convoca nous actes contra els símbols feixistes en motiu del 20-N

L'AJLl denuncia la passivitat i la criminalització per part de l'Ajuntament de Lleida en relació a la iniciativa ciutadana de denúncia a aquests símbols

 

Després de l'anunci de la futura renovació de la Plaça Cervantes per part de la Paeria, els joves de Lleida organitzats en l'Assemblea de Joves de la ciutat:

 

- Lamentem que la retirada del monòlit franquista dedicat “als caiguts per Déu i per Espanya” no respongui a motius polítics. La Paeria ha deixat perdre una oportunitat per demostrar-nos als joves de Lleida que els valors democràtics del nostre poble ens han d'impedir permetre simbologia que homenatja al feixisme que ens els va arrebassar.

 

- Exigim la retirada de la resta de simbologia imposada durant l'època franquista, i posteriorment a aquesta, per part de la Paeria, en especial els noms de carrers de personatges còmplices del feixisme a la nostra ciutat. Alhora, demanem que en el seu lloc s'homenatgi a les persones de la nostra ciutat vinculades a la lluita per la democràcia, la justícia social i la llibertat del nostre país.

 

- Denunciem la passivitat i la criminalització per part de l'Ajuntament de Lleida en relació a la iniciativa ciutadana de denúncia a aquests símbols, que ja ha rebut el suport de centenars de persones, fent palès un clar sentiment de rebuig cap a la presència d'aquests noms i símbols a la nostra ciutat.

 

D'altra banda, l'AJLL organitza una concentració i una xocolotada, entre altres actes, davant el monòlit franquista de la Plaça Cervantes de Lleida amb l'objectiu de mostrar el rebuig al manteniment de la de simbologia feixista als carrers de Lleida per part de la Paeria.


Dissabte, 18 de Novembre de 2006
17 hores
Al Monòlit de la Plaça Cervantes
:


- Concentració de Rebuig
- Exposició "Aquesta no és la nostra democràcia"
- Passi de vídeo de la Campanya "Fora símbols feixistes"
- Taula Informativa i recollida de firmes
- Xocolatada

 

Així, el dilluns 20-N, els joves organitzats en l'Assemblea de Joves de Lleida, conviden als veïns de la Plaça Cervantes a rebutjar la presència del feixisme als nostres carres dipositant la brossa al monòlit franquista.

 

Lleida, 15 de novembre de 2006

Assemblea de Joves de Lleida-CAJEI

ajill@cajei.net

 

 

CAJEI. Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

copyleft 2004

- deal7